Kis Szieszta

Panzió ***

Az egész panzió ***, az összes szoba frissen, modern stílusban teljesen fel van újítva.
A 3 csillagos panzióban 2 szinten 13 superior szoba van, összesen 35 vendéget tudunk fogadni.
Több fajta szobánk is van: 1, 2 és 3 ágyasak, nagy alapterületű 4 ágyas családi szobák és kétlégterű családi szobák 4 fő részére.
A horgászat és vadászat szerelmeseit zárható horgászfelszerelés tároló szekrénnyel és fegyverszekrénnyel várjuk.

Foglalás, szabad szobák ellenőrzése

Ingyen Wi-Fi

A szobákban és az egész panzió területén is ingyenes Wi-Fi van

Reggeli

A svédasztalos reggelit a szoba ára tartalmazza – igazi eszpresszóval, gyümölcslevekkel

ÁRAK,
SZABAD DÁTUMOK

3 csillagos kényelem

Az összes szoba nemdohányzó.
A szobákat kulcskártyával lehet nyitni, vagy még kényelmesebben okostelefonra letöltött alkalmazással is.
A horgászat és vadászat szerelmeseit a szobán kívül található zárható horgászfelszerelés tároló szekrénnyel és fegyverszekrénnyel várjuk.

 

Kis Szieszta étterem és panzió

A szobák felszereltsége

  • Széf
  • TV, kábeltévé 106 csatornával
  • Ingyenes Wi-Fi
  • Olvasólámpa
  • Tisztálkodási szerek, varrókészlet és cipőápoló szivacs
  • Hűtőszekrény
  • Zuhany
  • Hajszárító
  • Az egyik kétlégterű családi szobában fürdőkád és klíma
  • Tetőtéri szobák

Ellátás

A szoba ára tartalmazza a svédasztalos reggelit az étteremben. A reggelihez igazi eszpresszó, cappuccino, üdítők és gyümölcslevek is korlátlanul fogyaszthatók.

Kis Szieszta étterem és panzió. Háromágyas szoba

ONLINE FOGLALÁS

Hivatalos Foglalási Rendszerünkön keresztül

Szolgáltatási tájékoztató A-Z-ig

Részletekért kattintson ide

Ágynemű – Hetente egyszer cseréljük.

Ágynemű napi cseréje – Kérés esetén, külön térítés ellenében. Árjegyzék elérhető a recepción. Kérjük, hogy igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Cipőápoló eszközök – Cipőtisztító szivacs a szobában.

Dohányzás – A szobák 100%-a nem dohányzó. Az egész épületben TILOS a nyílt láng használata és a dohányzás! Az épületben központi, a Tűzoltóságra bekötött füst- és tűzjelző rendszer működik. Amennyiben a tűzjelző rendszer a vendég hibájából elindul, úgy a téves riasztásért a vendég a felelős, és vállalnia kell annak az anyagi következményeit. Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehet, a kijelölt helyekről tájékoztatás a recepción.

Ebéd – A földszinti étteremben minden nap á la carte étlapról. Az ebédet a szállás díja nem tartalmazza.

Etetőszék – Kérésre díjtalanul biztosítjuk az éttermünkben.

Étterem – Reggeli minden nap 8:00-10:00 óráig. A reggelit a szállás díja tartalmazza. Az étterem egyébként nyitva a hét minden napján 11:30-22:00 óra között á la carte fogyasztásra és félpanziós ebédre vagy vacsorára.

Fizetőeszközök – Készpénz (forint), bankkártya (MasterCard, Visa), hitelkártya, SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H), átutalás.

Hajszárító – Minden szobában található.

Horgászat – A horgászfelszerelés tárolására zárható szekrényt biztosítunk. Kérjük, hogy igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Internet, wifi szolgáltatás – Minden szobában, az étteremben és a közösségi területeken elérhető és díjtalan. Jelszó: ABCDE12345.

Italkínálat – A panzió éttermében széles italkínálat van. Az italok az étteremben vagy a teraszokon fogyaszthatók el.

Késői kijelentkezés – Térítés ellenében, lehetőség szerint. Igényét jelezze a recepción. Legkésőbbi kijelentkezés ideje 17 óra.

Kijelentkezés – Távozás napján 10:00 óráig.

Kulcskártya – Panziónk szobáinak zárjai mágneskártyások. Műszaki probléma esetén kérjük, forduljon tájékoztatásért bármely munkatársunkhoz. Ajtónyitáshoz használható okostelefonos alkalmazás is a kulcskártya helyett. Erről érdeklődjön a recepción.

Mosás – Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatás, igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Nyomtatási szolgáltatás – Térítés ellenében igényelhető szolgáltatás, igényét jelezze a recepción.

Parkolás – A panzió előtt és az utcában való parkolás ingyenes. A parkoló nem őrzött.

Párna – Plusz párna kérésre, igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Pótágy, gyermek utazóágy – Ingyenes szolgáltatás, igényét jelezze a recepción.

Programok – Az aktuális környéki programokról érdeklődjön a recepción, vagy keresse a prospektusokat szobában elhelyezett mappában.

Rádió – Televízión keresztül. Kérjük, használja a csatornaválasztó gombokat. Technikai segítséget szívesen nyújt a személyzet.

Recepció – Nyitva 8:00 – 22:00 óráig. A recepció telefonszáma +36 20 593-4071.

Reggeli – A hét minden napján 8:00-10:00 óráig a földszinti étteremben. A reggelit a szállás díja tartalmazza.

Sporteszközök tárolása – Zárható helyiséget biztosítunk. Kérjük, érdeklődjön a recepción vagy a személyzetnél.

Szauna – Finn szauna áll a vendégek rendelkezésére térítés ellenében. Kérjük, érdeklődjön a recepción vagy a személyzetnél. A szaunát mindenki csak saját felelősségére használhatja.

Széf – Minden szobában található, használati útmutatóval elhelyezve. Technikai segítséget szívesen nyújt a személyzet.

Szobához igényelhető (mobil)telefon – A recepción jelezze igényét. A telefonhoz többnyelvű kezelési útmutató tartozik.

Takarítás – Naponta. Törölközőcsere 3 naponta, ágyneműcsere hetente. Gyakoribb ágynemű- vagy törölközőcsere kérés esetén, külön térítés ellenében. Árjegyzék elérhető a recepción. Kérjük, hogy igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Takaró, párna – Plusz takaró és párna kérésre, igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Taxi – A taxi szolgáltatók elérhetőségét megtalálja a szobákban elhelyezett mappában.

Televíziós csatornák – Televízió és távirányító a szobában elhelyezve. Technikai segítséget szívesen nyújtanak munkatársaink. A szobákban elhelyezett mappában megtalálja a csatornakiosztást. Online műsorújság: www.port.hu/tv

Tisztálkodási szerek – A szobában tusfürdő és sampon, testápoló, szappan, varrókészlet, cipőtisztító szivacs. Borotválkozó szett a recepción kérhető térítés ellenében.

Törölköző – A szobába bekészítve kis- és nagyalakú. Cseréjük 3 naponta. Törölköző napi cseréje kérés esetén, külön térítés ellenében. Árjegyzék elérhető a recepción. Kérjük, hogy igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Vacsora – A földszinti étteremben minden nap este 10 óráig á la carte étlapról. A vacsorát a szállás díja nem tartalmazza.

Vadászat – A vadászfelszerelés tárolására zárható helyiségben fegyverszekrényt biztosítunk. Kérjük, hogy igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.

Varrókészlet – A szobába bekészítve.

 

HÁZIREND


Részletekért kattintson ide

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük panziónkban! Köszönjük, hogy nálunk szállnak meg, mi mindent megteszünk, hogy jól érezzék magukat! Kérjük az alábbi Házirend tudomásulvételét és betartását.

Ha bármi kérésük, kérdésük van, forduljanak bizalommal a személyzethez.

Viselkedés a panzióban Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 6:00 óra előtt és 22:00 óra után. A közös helyiségekben (folyosó, lépcsőház, stb.) személyes holmit (pl. cipő, csomagok, ruhák) ne hagyjanak. A panzió egész területén TILOS A DOHÁNYZÁS (hagyományos cigaretta, IQOS, e-cigaretta, stb. sem)! E szabály megszegése esetén a szobába bejelentkezett vendégek 30.000,- Forint kártérítés fizetésére kötelezhetőek. Dohányzásra a teraszokon, a kijelölt helyeken van lehetőség. Minden szoba tűzoltóságra bekötött füstjelző berendezéssel van felszerelve, mely TŰZ és DOHÁNYZÁS esetén is működésbe lép. Dohányzással okozott téves riasztás miatti kivonulás költségét a vendég köteles megfizetni. A szobák és a panzió berendezési és felszerelési tárgyait a panzióból elvinni tilos! A panzió eszközeit rendeltetésszerűen kell használni. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni. A panzió területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.

Biztonság A Kis Szieszta étterem és panzió közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal. A szoba elhagyásakor kérjük ügyeljenek a szobaajtó bezárására! A talált tárgyakat a recepción le kell adni! A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező! A panzió épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik! A panzió szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, otthonról hozott hajszárítót, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos! Az épületben és minden szobában tilos a dohányzás. A panzió tűzvédelmi szabályzatát minden vendég köteles betartani. Minden szoba tűzoltóságra bekötött füstjelző berendezéssel van felszerelve, mely TŰZ és DOHÁNYZÁS esetén is működésbe lép. Téves riasztás (pl. dohányzás, füstölő) miatti kivonulás költségét a vendég köteles megfizetni.

Hiba vagy probléma bejelentése Kérjük, hogy a panzió működésével vagy a szobával kapcsolatban tapasztalt bárminemű hiányosságot, meghibásodást vagy más vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételüket haladéktalanul szíveskedjenek jelezni a személyzetnél, hogy minél előbb megtalálhassuk a megoldást. Utólagos észrevételeket nem tudunk hatékonyan kezelni. Segítségüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

KELLEMES PIHENÉST KÍVÁNUNK!