Étlap
Kis Szieszta étterem és panzió, Balatonboglár
Konyhafőnök: Pálffy Gábor a steak sütés mestere és Pálffy Péter
Konyhafőnök: Pálffy Gábor a steak sütés mestere és Pálffy Péter
Nincs szervizdíj
Kártyás fizetés
Bankkártyát és mindegyik bank SZÉP kártyáját elfogadjuk
Napi menü
Elvitelre is
Étlap
Nálunk nincs szervizdíj.
Nyitva minden nap
11:30 – 16:00
Szeretettel várjuk!
Levesek
.
Erőleves tojással vagy tésztával 1.550,-
Vargányaleves zöldfűszeres pácolt camembert-rel 2.300,-
Levesek
Hideg eperkrémleves mascarponés málnavelővel, pirított pisztáciával 1.850,-
Balatoni halászlé pontyfilével és belsőséggel 4.500,-
Balatoni halászlé harcsafilével és belsőséggel 6.500,-
Főételek
.
Big rántott szelet (30dkg) friss salátával 5.950,-
Mustáros flekken zöldfűszeres risolé burgonyával és salátával 5.750,-
Főételek
Marhapörkölt nokedlivel 5.950,-
Grillezett csirkemell görög salátával 5.500,-
Szezámmagos rántott csirkemell görög salátával 5.500,-
.
Vargányás, tejszínes papardelle 4.150,-
Túrós csusza 3.760,-
Steak
.
Bélszín steak
fűszeres burgonyával, parmezános rukkola salátával 11.900,-
Választható mártás:
zöldborsmártás vagy vargányamártás
Steak
Rib eye steak
fűszeres burgonyával, parmezános rukkola salátával 11.900,-
Választható mártás:
zöldborsmártás vagy vargányamártás
2 személyes tál
.
Erdélyi fatányéros
2-2 db grillezett sertéskaraj, grillezett hátszín, grillezett csirkemell, sült burgonya, savanyúság 11.900,-
2 személyes tál
Kedvenc tál
mustáros flekken, csirkemell szezámmagos bundában, rántott sertésszűz, steak burgonya, friss saláta, ecetes savanyúság 11.900,-