Étlap

Kis Szieszta étterem és panzió, Balatonboglár
Konyhafőnök: Pálffy Gábor a steak sütés mestere és Pálffy Péter
R

Nincs szervizdíj

Kártyás fizetés

Bankkártyát és mindegyik bank SZÉP kártyáját elfogadjuk

Napi menü

Elvitelre is

Étlap

Nálunk nincs szervizdíj.

Nyitva minden nap
11:30 – 16:00

Szeretettel várjuk!

Levesek

.

Erőleves tojással vagy tésztával 1.550,-
Vargányaleves zöldfűszeres pácolt camembert-rel  2.300,-

Levesek

Hideg eperkrémleves mascarponés málnavelővel, pirított pisztáciával  1.850,-
Balatoni halászlé pontyfilével és belsőséggel  4.500,-
Balatoni halászlé harcsafilével és belsőséggel  6.500,-

Főételek

.

Big rántott szelet (30dkg) friss salátával  5.950,-
Mustáros flekken zöldfűszeres risolé burgonyával és salátával  5.750,-

Főételek

Marhapörkölt nokedlivel  5.950,-
Grillezett csirkemell görög salátával  5.500,-
Szezámmagos rántott csirkemell görög salátával  5.500,-

.

Vargányás, tejszínes papardelle  4.150,-
Túrós csusza  3.760,-

Steak

.

Bélszín steak

fűszeres burgonyával, parmezános rukkola salátával  11.900,-

Választható mártás:

zöldborsmártás vagy vargányamártás

Steak

Rib eye steak

fűszeres burgonyával, parmezános rukkola salátával  11.900,-

Választható mártás:

zöldborsmártás vagy vargányamártás

2 személyes tál

.

Erdélyi fatányéros
2-2 db grillezett sertéskaraj, grillezett hátszín, grillezett csirkemell, sült burgonya, savanyúság  11.900,-

 

2 személyes tál

Kedvenc tál
mustáros flekken, csirkemell szezámmagos bundában, rántott sertésszűz, steak burgonya, friss saláta, ecetes savanyúság 11.900,-

 

Saláta
Savanyúság

.
.

Uborkasaláta  1.050,-
Tejfölös uborkasaláta 1.250,-

Saláta
Savanyúság

Káposztasaláta  1.050,-
Ecetes savanyúságok vegyesen  1.050,-
Almapaprika  1.050,-

.
.

Kovászos uborka  1.050,-
Ecetes uborka  1.050,-
Friss vegyes saláta ezersziget öntettel 1.800,-

Desszert

.

Fagylaltkehely gyümölcssalátával 1.950,-
Somlói galuska 1.950,-

Desszert

Nutellás palacsinta (egy adag = 2 db) 1.950,-

.

Túrós palacsinta (egy adag = 2 db) 1.950,-

Menü – 2 fogás

Leves és második fogás

Hétfőtől péntekig, munkanapokon:  2.500,-
(csomagolás 200,-)
Szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon:  3.500,-
(csomagolás 200,-)
Levesek:
– Napi leves ajánlat. Csak hétköznap munkanapokon.
– Tárkonyos raguleves.
– Húsleves tésztával és zöldséggel.
– Hideg gyümölcsleves.
Második fogások:
– Napi ajánlat. Csak hétköznap munkanapokon.
– Cordon bleu, hasábburgonya, savanyúság.
– Rántott borda, hasábburgonya, savanyúság.
– Rántott csirkemell, hasábburgonya, savanyúság.
– Rántott sajt rizzsel vagy hasábburgonyával, tartármártással.
– Rántott camembert, rizzsel vagy hasábburgonyával, áfonyalekvárral.
– Grillezett csirkemell fűszervajjal, salátával és hasábburgonyával.
– Sertéspörkölt tojásos galuskával.
– Bolognai spagetti.
– Tejszínes – gombás csirkemell csíkok spagettivel.
– Zöldborsófőzelék tükörtojással vagy sült debrecenivel.
– Tojásos galuska fejes salátával.
– Harcsapaprikás (afrikai harcsa) túrós csuszával.
– Fish and chips.
Savanyúság a menühöz:
550,- (csomagolás 200,-)
Káposztasaláta ⋆ Kovászos uborka ⋆ Uborkasaláta
Desszert a menühöz:
890,- (csomagolás 200,-)
– Palacsinta (2 db. Lekváros vagy kakaós vagy fahéjas)
– Somlói galuska
– Gesztenyepüré