Étlap
Kis Szieszta étterem és panzió, Balatonboglár
Konyhafőnök: Pálffy Gábor a steak sütés mestere és Pálffy Péter
Változatos
Minden hétköznap napi ajánlat
Nyitva minden nap 21 óráig
Kártyás fizetés
Bankkártyát és mindegyik bank SZÉP kártyáját elfogadjuk
Napi menü
Elvitelre is
ÉTLAP
Az árak szervizdíjat nem tartalmaznak.
Külön fizetés, a fogyasztás szétbontása,
részfizetés nem lehetséges.
De a kapott összesítőn minden tételesen szerepel, amiből mindenki kiszámolhatja a fogyasztását, ha szeretnék utóbb elosztani.
Megértésüket köszönjük!
Nyitvatartás:
Hétfőtől vasárnapig: 11:30 – 21:00
Szeretettel várjuk!
Előétel
Mozzarella caprese 7 2.690,-
Előétel
Bélszín carpaccio 7 3.850,-
Magyaros ízelítő (kolbász, sonka, sajt, zöldségek) 1, 7 2.690,-
Levesek
Erőleves tojással vagy tésztával 1, 3, 9 1.450,-
Újházi tyúkhúsleves 1, 3, 9 kicsi 1.450,-, nagy 2.550,-
Fokhagymakrémleves pirított sajtos bagettel 1, 7 1.690,-
Vargányaleves zöldfűszeres pácolt camembert-rel 1, 7 2.150,-
Levesek
Hideg eperkrémleves mascarponés málnavelővel, pirított pisztáciával 1, 7, 8 1.690,-
Balatoni halászlé pontyfilével és belsőséggel 4 4.120,-
Balatoni halászlé harcsafilével és belsőséggel 4 5.900,-
Jókai bableves 1, 3, 7 3.650,-
